Kapcsolódj hozzánk!

Kapcsolódj hozzánk!


         
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj legfrissebb ajánlatainkról!
Szűrés
Specifikáció
TOP termékek
Termékajánló
Naptár
2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Néha kell  kép is a hang mellé.

Fotózásban partnerünk a

Kodak Média webáruház

 

Házhozszállítás

25.000 Ft felett ingyenes!

BronX használók
2014.10.16 15:58

Jani J. Szentkiralyi - Morley endorser

Jani J Szentkirályi akcióban

 

 

SZENTKIRÁLYI  JANI - szólógitáros.


Jani 1981 Január 19-én született az Erdélyi Zilah-on a Bak jegyében és zenei érdeklődése már gyermekkorában igen korán megmutatkozott. Bár Jani szülei nem voltak kifejezetten zenélő emberek azt mégis felismerték és támogatták amire a cseperedő Janinak igénye volt, ami iránt lelkesedett.
Így történt, hogy 12 éves korában – látván az Edda iránti rajongását – vettek neki egy Edda koncertre szóló jegyet, ami mindent megváltoztatott… 

2003-ban a kolozsvári Shekinah zenekar tagja lett. Jani tehát végre bekerült egy nagy és jelentős zenekarba és ezzel elindult pályafutása is. 

 

Jani úgy érezte ideje továbblépnie ezért 2007 nyarán egy merész gondolattól vezérelve Budapestre költözött, dacára annak, hogy itt senkije nem volt, anyagilag teljesen bizonytalan helyzet várta, és nem lehetett tudni semmit a jövőről.

Ezt maga Jani a zsíroskenyér időszaknak nevezte mindössze 30 000 Ft-al, egy albérlet címmel és a felszerelésével érkezett Budapestre a teljes bizonytalanságba, csupán a hite volt és a gitártudása.

Ez időszak alatt Jani kisebb Klub zenekarokban játszott mint pl Sounday INC, Stormwind Europe Tribute  

 

2007 Karácsonyán egy rövidebb időre hazautazik Szülővárosába Erdélybe  majd ismét visszatér Budapestre ahol – hogy megélhetését biztosítsa – válaszol az ismert és kiváló lemezeladási statisztikákat maga mögött tudó Magyar Pop énekes Balázs Pali hirdetésére aki gitárost keres az élő zenekarába, így Jani Rockgitárostól szokatlan módon a Balázs Pali Band tagja lesz, ahol könnyed, dallamos popzenét játszik és áll helyt derekasan, ezzel is jól példázva zenei sokoldalúságát. 

2010 Január elsejétől Szentkirályi Jani a Mobilmánia és a RockBand új gitárosa !

2010 Nyarán elkezdődnek a Mobilmánia - Az út legyen veled címú lemezének felvételei, mely album Novemberben jelenik meg. 

2010 Nyarán Jani elküldi saját demóját Mike Varney Producernek aki szinte az összes világhíres gitárhőst befuttatta a 80-as években köztük olyanokat is mint Jason Becker vagy Yngwie Malmsteen.
Nem várt meglepetés érkezik egyik éjjel Mike Varney felhívja Janit telefonon és biztosítja arról, hogy tetszik a játéka és az anyaga, valamint arról, hogy várja a folytatást, egyuttal kapcsolatba teszi Janit a legendás Dobossal Atma Anur-al aki a 80-as évek legtöbb jelentős gitárhősének lemezén dobolt s többek közt olyan világhíres zenekarokban is közreműködött mint a Journey.
 

Atma szintén komoly fantáziát lát Jani gitárjátékában, tehetségében és biztosítja együttműködéséről. 

2011 tavaszán a zene anyag megnyeri a Fonogram legjobb hard rock lemez diját.

 

2011 Márciusában Ismét turnérzik a Mobilmániával.

 

2011 Májusban meglátogatja Janit Budapesten Atma Anur (ex. Cacophony ,Jason Becker, Tony MacAlpine, Journey), hogy személyesen is részt vegyen a dalok keverésében, valamint eltöltsön egy pár baráti napot Budapesten.

E látogatás során közösen megnézik a népszerű gitáros Marty Friedman (Ex Cacophony, Ex Megadeth) budapesti koncertjét akinek lemezén többek közt szintén Atma dobolt, így tehát Jani Atma és Marty egy rövid ideig találkoznak személyesen is.

2011 Márciusában Jani Canon Rock-ja bekerül Magyarország leghalgatottabb rádióműsorába a bumerángba. A Rádió ezután többször játtsza a Jani féle verziót. 


A Rockforth KFT jóvoltából számtalan Morley termék boldog tulajdonosa, a tesztek között megtaláljátok Jani kedvenceit!