Kapcsolódj hozzánk!

Kapcsolódj hozzánk!


         
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj legfrissebb ajánlatainkról!
Szűrés
Specifikáció
TOP termékek
Termékajánló
Naptár
2020. Október
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Néha kell  kép is a hang mellé.

Fotózásban partnerünk a

Kodak Média webáruház

 

Házhozszállítás

20.000 Ft felett ingyenes!

Endorsement
2014.08.06 13:47

Kneif Geri - Warwick Endorser

Sziasztok!

"Mint majdnem mindenkit, engem is a lázadó kamaszkorban, 15-16 évesen kapott el a „ne csak hallgassuk a rockot, hanem zúzzuk is” hullám. Első körben dobosként kezdtem, voltam is a szomszédban lakó dobos srácnál vagy két órát, amikor is megláttam A két húros, igen ramaty állapotban lévő fehér „nemistudomineknevezzem” basszusgitárt.

Nos, azóta nem voltam dob órán... :)

 

Ezután 5 évig nyúztam a hangszert, elsősorban magamat fejlesztve, illetve Youtube senseitől tanulva, amikor rájöttem, hogy a zene az, ami a legjobban érdekel.
A hirtelen felindulástól fűtve (ami szerencsére azóta sem égett ki), kb semmi zenei előképzettség nélkül (vettem pár szolfézs órát a volt gimis énektanáromtól) felvételiztem a Kőbányai Zenei Stúdió basszusgitár tanszakára, ahová fevételt nyertem. Volt is kapaszkodás a kettes szolfézsért... :)

 

Itt Csejtei Tomi vett baráti, de kemény kézzel kezelésbe, mint főtárgy tanár, de emellett olyan magyar nagy nevektől tanulhattam, mint Póka Egon, Esze Jenő, Victor Máté, Ullmann Ottó, Fekete Pisti, Gulyás Erika, és még sorolhatnám, akiknek rengeteget köszönhetek, nem csak zenei, hanem emberi, illetve az „élet nagy dolgai” téren is.
2012-ben sikeres szakvizsgát tettem, főtárgyon pedig kiemelkedő eredménnyel végeztem.
Ugyanebben az évben sikerült Mits Gergővel találkoznom egy személyes basszusgitár kurzus erejéig!

Zenei pályafutásom alatt rengeteg zenekarban működtem közre, sajnos egyikőjök sem hozta el a gyermeki fejjel megálmodott Guns&Roses -féle rock sztárságot.

 

 

A Warwick hangszerekkel a kapcsolatom akkor kezdődött, amikor megnyertem a Rockforth kft által rendezett I.Groove versenyt, aminek a főnyereménye egy Warwick Rockbass Streamer LX5 volt. A nyereményem átvételekor beszéltük meg Kanóccal, hogy a közös munkánknak akár még gyümölcsöző eredményei is lehetnek és a hangszerek is pillanatok alatt meggyőztek (pedig nem adom könnyen magam ilyen téren), szóval azóta a Warwick magyarországi local endorser csapat büszke tagja vagyok. Ami szuper dolog... :)

 

Zenekarok, amik legnagyobb hatással voltak rám (a teljesség igénye nélkül):

Victor Wooten band, Doug Johns, Marcus Miller, Subscribe, Perpihery, Tower of Power, Thrice, Red Hot Chili Peppers, Karnivool, John Butler trio, Limp Bizkit, Linkin Park, Protest the hero, Skindred, Rage Against the Machine, Zselenszky, James Brown, John Mayer, Jamiroquai, stbstb

 

Egy pár zenekar, amiben résztvettem:

-RHCP tribute band (GreenChillerz)
-MonGrooves 
-WhazzUp

 

Geri 2014 május 25-én debütált a népszerű Sugarloaf zenekar basszusgitárosaként! Keressétek Őt és remek Warwickjait a Sugarloaf zenekar koncertjein a jövőben :P